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Friday, March 23, 2012

Saturday Breakfast Recipe / Receta de Sábado por la Mañana

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According to my kids, this is the perfect Saturday morning breakfast:

Según mis hijos este es el desayuno perfecto para un sábado por la mañana:

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What I use / Lo que utilizo:

1 egg (yay for my chickens!) / 1 huevo (¡que vivan mis gallinas!)
1 slice of bread / 1 rebanada de pan
avocado / ahuacate (palta)
olive oil / aceite de olivo
salt / sal

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If your bread is whole wheat and the crust is thick, then you can just cut the crusty top section off like I did. Grab the the lid of a herb or spice bottle, place in the middle of the slice of bread and press down. You´ll have your perfect circle outlined. I prefer to repeat this on the other side of the bread. This makes it easier to take the round piece of bread out without breaking the slice.

Si tu pan es integral y la costra es gruesa, entonces le puedes cortar la parte superior como lo hice yo. Agarra la tapita de una botellta de especies, céntralo en el pan y presiona. Tendrás el delineado de un círculo perfecto. Yo prefiero repetir este paso del otro lado del pan. Esto hace más fácil retirar el círculo de pan sin romper la rebanada.

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Heat a bit of olive oil in a pan (you can use butter if you prefer a more sinful version of this breakfast) and drop your circle and slice of bread in

Calienta un poco de aceite de olivo en un sartén (puedes usar mantequilla si prefieres una versión más pecaminosa de este desayuno) y mete tus piezas de pan.

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Let it toast a bit and flip over

Deja que se tueste un poco y voltéa

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Let this side toast for a while as well, then crack your egg into the center. Sprinkle salt on top (my grains of salt look gigantic because I use organic bay salt)

También deja que este lado se tueste por un momento, después rompe el huevo justo en el centro. Espolvoréa con sal (mis granos de sal se ven enormes porque uso sal de mar orgánica)

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Let the eggs fry until they can be turned... finish by letting the other side cook,

Permite que el huevo se fría lo suficiente para poderlo voltear... termina dejándo que el otro lado se cocine bien,

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then serve with yummy avocado on top!

¡después sirve con rico ahuacate (palta) encima!

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Bon Appetite!

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2 comments:

  1. My daughter would love this too. I'll have ti give it a try in the morning. I love that this is in English/Spanish. Its
    Hard to translate sometimes to my husband. :)

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    1. I´m glad to see you appreciate the bilingual-ness of my blog! It can be hard work, so it´s a sweet experience when I see it pays off.... gracias!!!

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